Продажба на имоти без посредник – разкритите тайни

Всеки човек, без значение с какво се занимава, иска да знае тайната как да направи нещо, за да извлече максимални ползи. Точно затова, тук ще разкрием едни от най-силно пазените тайни за успешна продажба на имоти без посредник с помощта на imotifree.bg:

Не прекалявайте с ремонтите!

Бързите поправки там, където е нужно е много добър вариант при продажба на имоти без посредник, но те трябва да са по-скоро козметични и не толкова много. Това е така, защото вие целите по-голяма печалба. С лекото подобрение на жилището, което е в продажба може значително да се повиши цената му, но... внимавайте, защото това повишение все пак трябва да е повече, отколкото вие влагате за самия ремонт. Направете точните актуализации, които реално ще могат да ви върнат парите и повишат стойността на имотите в очите на потенциалните купувачи. Добри варианти са, да се боядисат стените и тавана, да се изперат завесите и почистят щорите, а вариант може да бъде и купуването на възможно най-евтините нови такива. Сменете дръжките на вратите, поправете пантите на гардеробите и секциите, оправете евентуални течове и почистете фугите в банята.

Вземете дома си от жилището!

Това е метафорично казано, но е сред най-добрите съвети за продажба на имоти без посредник. Изключително важно е да де-персонализирате жилището си. Колкото повече лични вещи и снимки има там, толкова по-малка е вероятността потенциалните купувачи да си се представят живеещи в това жилище. Отървете се семейните снимки, колекциите ви, личните спомени (не става въпрос да ги изхвърлите, а да ги приберете в новото си жилище). Освободете възможно най-много пространство, за да покажете, че в продавания от вас имот има място за всичко и максимално може да се използва пространството.

Кухнята е на първо мястотайните за продажба на имоти без посредник

Специалистите по продажба на имоти без посредник имат едно неписано правило и то гласи, че вие не продавате къщата си, вие продавате кухнята си – това може да ви убеди колко е важна тя. Ползите от ремоделирането на вашата кухня за безкрайни и най-голямата е, че чрез нея можете да повишите с до 8% стойността на целия имот. Можете да замените работните плотове, ако те са прекалено захабени, това ще предаде съвсем различен вид на кухненското обзавеждане. Също така е добре да пребоядисате или лакирате всички шкафове. Можете да инсталирате няколко хромирани декорации, те определено внасят един модерен дух в помещението за готвене.

Ако спазите тези правила на продажбата на имоти без посредник, то специалистите от imotifree ви гарантират бърза и печеливша реализация на пазара за вашето жилище.