Нови правила - 21.01.13 !!!

Прочети правилата !

Висококачествени офис мебели

Едно от най-големите изисквания към всички офис бюра е те да са удобни, ергономични и функционални. Само по този начин служителя който работи на тях ще се чувства добре и в крайна сметка ще може да върши своите служебни задължения много по-добре.

Стол за офис помещение

Съществуват най-различни видове столове и всеки един от тях според това за което са предназначени има различни особености. Трябва да знаете точно какъв тип стол търсите за да може да направите възможно най-добрия избор който в крайна сметка да ви върши добра работа.

Професионални чистачи

Качественото почистване в офисите е от изключително значение за впечатлението което създавате в очите на вашите служители и клиенти. Ако искате да поддържате отлична хигиена във вашите офиси, най-добре би било да използвате услугите на тази фирма за почистване.

Онлайн магазин за офис консумативи

Нашия онлайн магазин представлява един от най-големите български които са се специализирали в продажбата на офис консумативи. Това е една от гаранциите, че при нас има всичко, в това число и офис консумативи етикети O1S от всякакъв тип. Посетете ни още днес и решете по един много елегантен начин необходимостта от пазаруване на офис консумативи.

Всеки професионалист желае добър имидж

Всеки който иска да се развива в своята сфера успешно трябва да има положителен професионален имидж. Без него е невъзможно да постигнете всичко към което се стремите във вашата работа.

Витрина за малка сладкарница

Във всяка една сладкарница има една или няколко хладилни витрини. Когато се работи с подобни храни е много важно да се спазват всички изисквания за съхранение. Ето защо имате нужда от една СЛАДКАРСКА МИНИ ХЛАДИЛНА ВИТРИНА NTC-72L като за начало.

Защо да ползвам услугата виртуален офис

Всички големи компании имат офиси, но за малките и тепърва стартиращи, това е огромен разход, а е необходим за да имате данъчен адрес. Една услуга която може да ползвате за да спестите пари от наемането на стандартен офис е да ползвате виртуален офис. Свържете се с нас за да научите на каква цена имате възможност да получите услугата.