Център за протези

В център за протезиклиентите могат да сравняват компоненти от различни компании. Специалистите от център за протези ще ви помогнат да изберете най-доброто от целия диапазон, като вземете предвид индивидуалните характеристики на пациента.

 

След ампутация на долните крайници се появява значителна промяна във функционалното състояние на тялото. Колкото по-рано пациентът постави протеза, толкова по-добре за физическото и психическото му здраве. Протезата за хората с увреждания позволява да оформите купчина, да подобрите кръвообращението, да избегнете мускулната атрофия и контрактурата на ставите.

Основното нещо във всяка протеза за хора с увреждания е индивидуалното приемане. Материалите, от които е направена, рехабилитацията след ампутация, периодът на физическо и психическо възстановяване оказват ключова роля.

С тяхна помощ се осигурява удобно използване на протезата. Първо, протетичен техник прави тест ръкав, след като бъде тестван от пациента, ръкавът се коригира. След това, на основата му, се прави постоянен удобен ръкав, който точно съответства на анатомичните характеристики на пациента.

Практически за всяка област на приложение и на всяко ниво ампутация има решение за проблема.

Ортопедична оръжия позволяват да се възстанови частично външния вид и функция на загубата на крайник. Така пациентът помага на себе си да управлява ежедневието, за да изпълнява своите професионални задължения и физически упражнения.

Съвременните протези от рехабилитационния център за протези позволяват на човек след ампутация да не се чувства увреден.

Център за протези предлага голямо разнообразие от компоненти, от които да се избира перфектната протеза за ежедневието, работата или активния спорт. Съществуват протези за краката, включително тези с ампутация на двата крайник, протези за горни крайници, протези стави.

Идеята на съвременните протези е да позволяват на притежателят им отново да се върне към обичайният начин на живот, дори ако такъв включва каране на колело, бягане, ски, сноуборд, разходка из планини или носене на обувки с високи токчета от дамите.

Производството на протези за крака или ръка поставя специални изисквания към работата на протетичните техници, компоненти и технологии.