Проверка на апартамент Докторска градина преди самата покупка

Оформлението на цялата документация може да съдържа много "капаци". Успешният апартамент не е ъглов апартамент, не е в съседство с шахтата на асансьора, ограден от съседите с носещи стени. Не е препоръчително да се предвижда да се обърне на северната страна (защото има наличие на малко слънце) или на юг (през лятото ще бъде много горещо).

 

Източната и западната страна на апартамент Докторска градина с едно добро качество - слънцето ще погледне в стаите в първата или втората половина на деня. Запишете в стаята да се съпоставят с този, посочен в техническия паспорт (незаконното преустройство трябва да се избягва). Кухнята и банята трябва да се получават достатъчно просто, тавани - не ниски.

Прекомерната срамежливост при инспектиране на апартамента е неподходяща, трябва внимателно да проверите всеки ъгъл. Предходната врата трябва да е надеждна. Особено внимание следва да обърнете на баня и кухня: проверете състоянието на тръбите и ViK, вентилационни решетки, присъствие на броячи, налягане на водата в чешмите. Ако проверката на жилището се прави в студии сезон - необходимо е да се провери колко горещи са батериите, независимо дали се извеждат от ъглите. Ако не планирате да коригирате ремонт, трябва да направите оценка на състоянието на тапет, боя, латекс (включително килери), подвижни настилки, тавани, вътрешни врати. Не забравяйте за прозорците - те са херметически затворени; Трябва да оцените балконската врата, остъкляването, както и гледката от балкона.

Ако всичко ви подхожда, можете да започнете преговори със собствениците. Речта не означава непрекъснато цената - това обикновено се прави от брокера. Трябва да прегледате оригинала на заглавните документи, да попитате собствениците на когото въведете да напуснат новите наематели (когато да изнесат вграденото оборудване, мебели и т.н.). Като толкова бързо можем да освободим апартамента след сделката.

След това време ще се запознаем със съседи. Особено внимание трябва да се обърне на съседите отговор и отстраняване, по-добре е да говорите лично с тях - понякога се разкриват интересни факти не само за прибиране на съседи, но и за продажба на апартамент.

Повече за продажба на имоти вижте тук: