6 неща, които най-много ви дразнят

Понякога постигането на идеална чистота е много трудно. Това е така, защото всеки ден трябва да се справяте с тези скрити "врагове", които вашите деца, съпрузи или родители са оставяли след себе си.

Понякога, дори след цялото почистване на бъркотията не виждаме усилията в положената борба за чистота?

 

Ако ви трябва фирма за извозване с хамали, погледнете на този адрес: http://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofiya-tseni-i-transport/.

Най-често срещаните проблеми, с които се сблъсква всяка домакиня са:

Децата оставят обувките разхвърляни, там където са ги свалили. Една обувка - на стената, а другата на вратата. Рядко някой ще се сети да постави на рафта, а още по-малко - просто да избърше мръсотията. Направете зона, в която да е лесно, дори за разхвърлянето на децата. Това може да е голям кош или кашон, в които мръсните обувки да се събират, наред с камъчетата от подметките им.

Коса по четката за коса - за пореден път ще трябва да проведете разследване. Гребенът е за елемент за лична хигиена, а вие повтаряте това повече от веднъж. Е, направете го отново. Повторението е майка на знанието.

Петна от паста за зъби по мивката -  когато те изсъхват е толкова трудно да бъдат отстранени. Същите пръски остават и по огледало в бели капки и петна, напук на всички ваши действия. Препоръките са да помолите всеки да чисти след себе си, но ако това не стане ще трябва вие да минавате всеки път, когато някои ползва банята.

Преливаща кофа за боклук – не чакайте тя да прелее. Всеки път, когато някои излиза от дома, дори да е на половината боклука нека изнася до контейнера за смет. Питате се кой ще го направи? Обикновено вие.

Когато вашият любим съпруг и деца са решили най-накрая да помогнат като измият чиниите храна, кой ще почисти купчината отпадъци и пръжки? Отново вие. И най-важното - не се възмущавайте! Вече сте получили достатъчно много помощ! Този акт е достоен за похвала, не критикувайте.

Защо винаги някои оставя трохи в маслото - наистина е невъзможно да се ползва един единствен нож за масло? Първо трябва да опитате и да поставите в чинията парче масло. Тогава трохите няма да остават в опаковката.

Е, може само да дишате спокойно. Някои неща могат да постигнат голям успех, ако наложите ясни правила, но и трябва да се примирите с всички онези, над които нямате контрол.

Вижте за някои извънредни случаи на нужда в почистването от тук:

http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/

както и това:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

Помнете, че семейството ви обича не по-малко, отколкото вие тях. Те просто вярват, че можете да получите малко забавление в цялото домакинстване в противен случай не би трябвало да обръщате внимание на всички тези подробности.