Прекарайте почивката си в Сапарева Баня

Идва сезона на почивките и с това започват големите колебания за идеалната дестинация – море или планина. Всяко едно кътче си има своите предимства, но ако говорим за почивка с малко дете или бебе е по-добре сте на ясно с някои основни критерии по които трябва да избирате дестинация.

Когато сте решили да ходите на море с детето си спазвайте съветите ни и ще бъдете доволни и спокойни.

Първо трябва да се уверите, че в близост до хотела или мястото където сте отседнали има поликлиника или болница. Никога не се знае кога ще му стане лошо или ще пипне някой морски вирус.

Изберете място със зеленина и място за разходки и игра подходящо за малки деца. Хотелът трябва да е близо и до плажа, защото децата са нетърпеливи и лесно се изморяват. Комплексът трябва да има и детски кът с програма, обезопасен басейн и други занимания за малчуганите. Съветваме Ви да проверите дали плажът се поддържа, като в същото време е по-добре да изберете allinclusive оферта, за да не търсите места в претъпканите заведения, което е голям проблем за малчуганите. Чистотата в хотела трябва да е на ниво, храната да е добра и персонала да е любезен и отзивчив.

Друг вариант е да изберете къща за гости. Големия избор ще ви позволи да намерите приятно местенце на страхотна цена. Ние ви предлагаме да заповядате в къщи за гости в сапарева баня ако търсите спокойствие и уют.

Един от най-добрите хотелски комплекси е Албена, където хотелите са на първа линия и предлагат доста разнообрази и интересни занимания.

За почивка на планина с дете е хубаво да знаете, че ще се насладите на спокойствие, тишина, зеленина и много чист въздух. Това е нещо, което няма да намерите в морските курорти. Изключение правят почивните дни, когато търсят прохлада и отдих. Местата за разходка са в изобилие, както и тревните площи, детските площадки и басейните с минерална вода, а цената за такава почивка е доста по-ниска от тази на морето.