Компресор за домашен климатик

Много хора си мислят, че устройството на климатиците е елементарно. Всъщност това не е съвсем така и всеки който е виждал какво има зад красивите кутии на климатика и външното тяло знае това и може да потвърди от колко много елементи е съставена една такава система. Всеки от тях изпълнява определена задача и без нея не би могло да се получи нищо. Ремонтът на климатиците изисква богат опит за да се открие откъде идва проблема. Наборът ви от резервни части трябва да е наистина впечатляващ, защото може да се окаже всички.
Продаваме най-различни резервни части за домашна и професионална климатична техника. Едни рядко развалящи се, но все пак като всички други елементи имат определен период на действие са Четирипътни вентили Бобина за четирипътен вентил SW 01 без който е невъзможно да работи който и да е било климатик.

Подмяната на такава бобина става за кратко време, но не във всички квартални магазини имат в наличност. Точно затова решихме да направим този голям онлайн магазин – така всеки който има нужда от нещо, независимо в която точка на България е може да се сдобие с тях бързо и лесно. И не на последно място – на много добри цени.
Компресорите за климатиците са по-различни от тези които видяхме за хладилниците, но на практика те работят по един и същи начин. За големи климатици се използва подобен Климатичен компресор TOSHIBA PA145X2C-4FT или някой друг. Идеята е, че в зависимост от предназначението на климатика и неговата мощност, компресорите се различават във същите параметри. Ако не знаете какво точно ви трябва, най-добре ще е да занесете вашия климатик в сервиз където също поръчват резервни части от онлайн магазини като този.
Климатиците се монтират на удобно за ползвателите място и често се налага различна дължина кабел. Затова купуването на Кабели и кабелни канали Кабел ШВПС 5x1.0 става по дължина на клиента. Кабелите се продават на метър и вие купувате точно толкова от колкото се нуждаете.