Сервиз за смартфони

Предлагаме бърза и евтина смяна на стъкло iphone 8. Няма да задържаме вашия телефон дълго време и това е едно от предимствата на нашия сервиз.

Удобни компютърни мишки

В онлайн магазина на office1 може да откриете абсолютно всичко за вашия офис. Освен офис консумативи, тук може да закупите и необходимата техника. Предлагаме компютърна периферия като мишки т'нб, клавиатури и други. Всичко необходимо за стандартен офис на едно място.

Резервени части за новите телефони

Представяме ви един полезен интернет магазин от който може да закупите почти всякакви резервни части за новите телефони. Тук визираме Камера iPhone X, захранващи блокове, дисплеи с тъчове и още много други. Намерете това от което се нуждае вашия смартфон.

Съвременният офис – без какво оборудване не може

Днес всеки лидер знае, че времето в съвременния свят е много скъпо. В повечето случаи една компания, която най-бързо реагира на всякакви промени на пазара, има голяма печалба и много клиенти.

Прочети още: Съвременният офис – без какво оборудване не може

Онлайн магазин за батерии за смартфони

Lenovo е друга марка смартфони добре позната на българите. Добрата цена, хубавата камера и подходящите технически характеристики правят новите модели смартфони Леново много желани. Купуването на батерия или други аксесоари става най-лесно като ползваме специализиран онлайн магазин.

Прочети още: Онлайн магазин за батерии за смартфони

Нова батерия за смартфон

На всеки му се е случвало да изпусне или да удари своя смартфон. Дисплея е частта която страда най-много от такива инциденти. Понякога той може да не е засегнат и вие да продължите да го ползвате макар и с пукнат дисплей. Когато решите, че искате да закупите екран за телефон винаги може да поръчате от нас. Може да добавите към кошницата и батерия за телефон в случай, че вашата не издържа достатъчно дълго време.

Известни марки климатици

Голямата конкуренция в сферата на търговията с климатици е причината да има такова голямо разнообразие от предлагани модели и марки. Доказателство за това е фирмения магазин на клима дд където присъстват всички най-известни марки климатици.