Жена в рокля – вечната класика!

В наши дни в магазините за рокли може да се намери изключително богата гама от стилове. Например, рокли без презрамки, ваканционни рокли, зимни рокли, клубни рокли, коледни рокли, рокли за парти, сукмани, рокли с печат или цветя, ежедневни рокля, къси рокли, рокли тип мида, макси рокли и др. Предлагаме ви няколко оригинални идеи, с които може да се представите във вашите изяви.

 

- Жена във вечерна рокля. При закупуване на вечерна рокля, имайте предвид няколко неща. Ако нямате стегнати и стройни крака, се откажете да носите къса рокля, която ги показва. Ако искате да преместите вниманието от бедрата си, избере рокля с А-силует или права рокля. Тъмните, дълги рокли работят добре за жените, които са дребни на ръст. Ако най-добрата ви област са ръцете и раменете ви, тогава халтер роклята е идеалния избор за вас. Друга опция са роклите за твърде слабите дами, които могат да са в ярки цветове, съобразени със сезона. Те могат да бъдат с цветни отпечатъци или в основно бял цвят.

- Жена в бляскава рокля. Друга страхотна модна тенденция е блестящата розова рокля. Тази официална рокля се характеризира с драпиране на лявото рамо, подчертано от един дълъг ръкав, пристегнат стилен корсаж и бластящи детайли по цялата дължина на роклята. Крайният ефект от комбинацията от всички тези характеристики е мекото плисиране в елегантна и уникално проектирана рокля малко над коляното.

- Жена в традиционна рокля. Всяка жена е добре да има в гардероба си, една рокля, която представя мястото й на произход. Ако сте японски, тогава притежаването на кимоно за специални поводи може да бъде добра идея. За индианците е задължително да имат сари в гардероба си за празнични поводи. Макар да не носите тези дрехи много често, е важно да имате поне един чифт от традиционното си облекло. Тази рокля също може да бъде добре дошла промяна от обичайното ви облекло и със сигурност ще ви зарежда винаги с положителна енергия и добро настроение.