Палата с косъм отново на мода!

Природо-защитници се обявиха против използването на животински кожи при направата на дрехи, обувки, чанти. Ето защо дизайнерите заложиха на изкуствените материи, които изглеждат не по-малко добре.  Как да изберем кожено палто и с какво да се съобразим? Тук са някои по-интересни съвета от нас.

 

Коженото палто си остава класика за студените месеци. То се среща в богата гама от цветове – черно, сиво, бургунд, лилаво, кафяво, зелено. Преди да закупите своето палто, трябва да решите какво точно искате – колко дълъг да бъде косъма, колко да е дълго самото палто, да има ли косми по ръкавите и др. Трябва да знаете, че то ще създаде допълнителен обем към визията ви, така че долното ви облекло е добре да бъде по-обрано. За да не изглеждате обезформени, панталонът трябва да следва линията на тялото ви. Ако сте по-пълни, изберете модел, който не е изцяло от косми, а има само на определени места – например около врата.

Коженото палто обича да има аксесоари около него. Идеално се съчетава с кожени ръкавици, големи очила и широка шапка. По отношение на обувките, то най-добре е да носите високи ботуши, или обувки на висок ток. Така се запазва височината на тялото и женствеността.

Не се малко жените,които имат по-разчупено виждане и носят палтото с косъм с дънки. Най-подходящи са моделите тип цигара, бойфренд или права кройка. За добавка може да сложите копринена риза,пуловер без ръкави или блуза от тънка плетка. Така дрехите и коженото палто ще са в абсолютен тандем. Обувките, както казахме трябва да са на висок ток.

По-рядко може да комбинирате палтото с косъм с клин и чизми, или палто с пола по тялото. Тези комбинации крият малко рискове и зависят от индивидуалната форма на тялото на жената.

Не се колебайте да закупите кожено палто с косъм за зимните месеци. То ще е актуално и през този сезон, освен това прави жената да изглежда женствена и желана.

Източник: http://garderobche.com/