Основните елементи за модерната бизнес дама

Има някои основни дрехи, които всяка жена, работеща в офис, следва да притежава в гардероба си, за да изглежда завършен. Те се отнасят, както за младшите изпълнители и асистенти, така и за по-висшестоящите позиции. Ето най-важните от тях:

Прочети още: Основните елементи за модерната бизнес дама

Жена в рокля – вечната класика!

В наши дни в магазините за рокли може да се намери изключително богата гама от стилове. Например, рокли без презрамки, ваканционни рокли, зимни рокли, клубни рокли, коледни рокли, рокли за парти, сукмани, рокли с печат или цветя, ежедневни рокля, къси рокли, рокли тип мида, макси рокли и др. Предлагаме ви няколко оригинални идеи, с които може да се представите във вашите изяви.

Прочети още: Жена в рокля – вечната класика!

Подбор на дрехите

Какво е общото между дрехите и здравето? Ако размишляваме над този въпрос ще открием много общи неща. Здравето на един човек до голяма степен зависи от изборът на дрехи. Дори настроението се определя в голяма степен от правилния подбор на цветове на дрехите.

Прочети още: Подбор на дрехите

Палата с косъм отново на мода!

Природо-защитници се обявиха против използването на животински кожи при направата на дрехи, обувки, чанти. Ето защо дизайнерите заложиха на изкуствените материи, които изглеждат не по-малко добре.  Как да изберем кожено палто и с какво да се съобразим? Тук са някои по-интересни съвета от нас.

Прочети още: Палата с косъм отново на мода!

Как да се обличаме ако работим в офис?

Офис облеклото е отделна категория облекло защото е съобразено с фирмената политика, етикет и т.н. Препоръчваме ви да прочетете повече по темата ако искате да изглеждате добре и на работа.

Прочети още: Как да се обличаме ако работим в офис?

ПРОДАЖБА НА ДРЕХИ ОНЛАЙН – МЪЖКИ, ДАМСКИ, ДЕТСКИ

Ако сте решили да се сдобиете с уникална дреха най-добре е да проявите интерес към продажбите на дрехи онлайн. Там е мястото, където ще откриете хиляди модели и цветове, което в същото време ще ви спести ходене в десетки магазини и МОЛ-ве и е гаранция, че ще удовлетвори вашият вкус и изисквания, каквито посещението в магазина не гарантира.

В интернет пространството можете да откриете десетки сайтове, които предлагат продажбата на дрехи онлайн. Някои от тях са специализирани. Едни предлагат мъжки дрехи, други дамски, а трети детски.

Специализираните за мъжки дрехи сайтове предлагат официални костюми, палта, спортни дрехи и аксесоари – анцузи, раници, шапки и шалове , плажно облекло, бельо, ски оборудване, чорапи и всичко, от което един мъж има нужда.

Прочети още: ПРОДАЖБА НА ДРЕХИ ОНЛАЙН – МЪЖКИ, ДАМСКИ, ДЕТСКИ

Какви ризи обичате да носите?

На пазара за дрехи съществуват най-различни видове мъжки дрехи и това дава възможност на всеки мъж да намери точно такъв модел какъвто му отива и в крайна сметка ще го носи с най-голямо удоволствие.

Прочети още: Какви ризи обичате да носите?