Видовете оригинални парфюми и кои да изберем за различните поводи и събития

 

Знаем, че ежедневното използване на оригинални парфюми е нещо, което всеки ценител на красотата прави. Невъзможно е създаването на атрактивна и запомняща се визия без участието на някое ароматно бижу.

 

Затова и решихме в днешната статия да ви запознаем по-отблизо с най-основните разновидности на любимите на всички оригинални парфюми – сигурни сме, че колкото по-добре опознаваме любимите си артикули, толкова по-правилно ще правим своя избор, що се отнася до тяхното закупуване.

 

Останете с нас, за да се информирате относно основните разлики между парфюмна вода, тоалетна вода и одеколон – убедени сме, че много пъти досега сте чували за тези парфюмни разновидности. Ето защо е важно в детайли да знаете за техните характеристики – така винаги ще си гарантирате правилен избор при закупуване.

 

Парфюмните масла във всички оригинални парфюми обуславят и самата разновидност на есенцията

 

Както добре знаем, парфюмната структура е сложна плетеница от екстракти и формули, работещи заедно в завиден синхрон – именно той е отговорен за прекрасния аромат, излизащ от гърлото на флакона.

 

Разбира се, парфюм в чист вид не се предлага за продажба на широката аудитория – тези масла се използват при създаването на благоуханните разновидности, които срещаме на пазара. За да сме способни да направим информиран избор при пазаруване, е важно да познаваме в детайли любимите си парфюмни очарования.

 

Именно количеството парфюмни масла във всеки от продуктите обуславя това дали той ще бъде квалифициран като парфюмна вода, тоалетна вода или одеколон. По правило продуктите, обозначани като парфюмни води, съдържат най-висока концентрация от парфюмни масла. Затова и те биват най-дълготрайни, а ароматът им се усеща най-дълго върху кожата. Следват ги тоалетните води – те са с относително по-ниско съдържание на парфюмни масла. Подходящи са за носене както през деня, така и през по-топлите сезони от годината. Те често са свежи, нежни и се характеризират с ненатрапчивост.

 

Одеколоните, широко популярни сред мъжката част от клиентелата, притежават най-ниско съдържание на парфюмни масла. Обикновено господата ги предпочитат за нанасяне след бръснене – освен, че даряват кожата с прекрасен аромат, те способстват и за нейното омекотяване и успокояване, така важно след бръснене.

 

Залагайте на оригинални парфюми, независимо от техния вид и от концентрацията в тях на парфюмни масла

 

Както вероятно сами се досещате, е от съществено значение да подберем само висококачествени оригинални парфюми, за да сме сигурни в тяхната автентичност и високо качество. Препоръчваме ви винаги да пазарувате от магазини, доказали се с времето в дистрибуцията и продажбата на оригинална парфюмерия. Така всеки ден ще се радвате на безупречна и страхотна визия, която ще спре дъха на всички около вас.