Идеи за розова спалня

Има няколко начина да създадете розова спалня на мечтите, като единият е да използвате бял фон и аксесоари в слънчево жълто. Също така бихте могли да го тонизирате със свежа зеленина, особено ако харесвате „селския“ външен вид.

Разбийте сладникавия монохромен облик и използвайте различни тъкани и качествени мебели от естествени суровини. Ето няколко съвета, с които се надяваме да ви вдъхновим да заложите на розовата палитра за следващия сезон във вашата спалня.

1. Използвайте различни тъкани.

Ако смяната на цвета на боята ви е твърде голяма работа в момента, внесете розово с някои материи в бледи и тъмни тонове и създайте доста балдахин, който да виси над леглото. Добавете няколко възглавнички и ще създадете пашкул, който няма да искате да оставите.

2. Прегърнете лятото със слънчев стил.

Средиземноморските нюанси придават земна топлина на интериора и внасят празнично усещане във вашата спалня. Боядисайте стена с облицовка в крехко розово покритие, за да внесете мек блясък във вашата цветова схема, след което добавете еклектични аксесоари в селски, целунати от слънце тонове.

Празнувайте традиционната изработка, органичните форми и допиращите се текстури с ръчно тъкани парчета и майсторски изработени от глина, памук, дърво и ратан. Спално бельо, хвърляния и възглавници са подсилени с туфинг и гарнитури за спокоен блясък.

3. Съчетайте различни нюанси на розово.

Добавете акценти на сърдечно затоплящи розови нюанси със слоеве луксозно бельо, кофти плетки и меки аксесоари и обзавеждане на шенила. Тактилните текстури за успокояване на душа могат да донесат комфорт, когато навън е студено. Pom-poms и пискюли добавят игрив щрих към този елегантен вид.

4. Създайте наслояване за модерен монохромен външен вид.

Създайте модерен външен вид чрез наслояване на различни текстури, от което вашите близки да не могат да откъснат поглед. Опитайте се да създадете зашеметяваща схема, която да е доказателство, че розовото може да бъде едновременно стилно и спокойно, жизнерадостно и игриво. Всъщност този цвят е почти неутрален, но и символизира пролетта, нежността и женствеността.

Матовото сиво осветление, спалното бельо в етно стил и мебелите от дърво създават хладен контраст с розовото, придавайки на пространството тиха изтънченост.

5. Завършете с интериорни възглавницчки.

След катобоядисате стените, вашата перфектна розова трансформация на спалнята ще бъде към своя край. Добавянето на щори и едноцветен килим в сияйно бяло или в бяло с докосвания в розово,ще гарантират, че приключвате с обзавеждането.Идалният финален щрих на тази интериорна схема са плътните розови възглавнички, които придаватзавършеност на всеки декор.