Кухненски мебели в еко-стил

За да направите вашата кухня не само екологична, но и да изглежда близо до природата, използвайте естествени материали за кухненски мебели и декоративни елементи: дърво, стъкло, камък, глина, естествени тъкани. И, разбира се, естествени цветове: нюанси на кафяво и зелено, бледо синьо, пастелни цветове.

Ако се нуждаете от съдействие, винаги може да си наемете Фирма за извозване на стари мебели Пловдив 0888 455 455.

Екологични ястия

Ястията под формата на плодове и зеленчуци ще изглеждат стилно с вашата еко кухня. Разбира се, това е просто малък елемент, но именно детайлите създават уют и комфорт. От такива чинии и саксии е приятно да се яде. Такива може да си направите от всякакви екологични материали или неща, създадени за еднократна употреба, които могат да имат втори живот.

Растения

Украсете своята кухня с растения. Може да поставите голяма саксия във ваната, ако размерът на стаята позволява. Това несъмнено ще направи кухнята много по-свежа. Но има изход във всяка ситуация: ако кухнята е малка, свежи цветя на масата и растения на перваза на прозореца ще помогнат в дизайна на еко-стил. Добър избор би била малка градина на перваза или стената. Това е не само прекрасна украса, но и свежа домашна зеленина, през цялата година под ръка. За по-смелите домакини е подходяща фитовина, която определено ще направи вашата кухня по-зелена.

Плетени щори

Идеалното решение, което изглежда стилно и екологично, са плетените щори. За да изглежда кухнята ви хармонична, може да изберете плетени подложки за чинии на масата в същия стил като щорите.

Има много възможности да направите кухнята си екологична. Някои ще трябва да бъдат изразходвани, но най-вече това са бюджетни решения, а някои от тях, дори ще помогнат за спестяване на място.