Благоприятни дни за преместване

Вярвате ли в по-добрите дни за големи реформи в дома? Интересувате ли се кога може да организирате преместване на дома, ремонт, освежаване или почистване на мазета и тавани в София?

Преместването е сложен и многостранен процес, чиято организация поражда много въпроси. Още на етапа планиране, трябва да решите за датата и часа на деня, така че събитието да премине бързо и без изненади.

Най-доброто време за преместване на офиса

За да избегнете неудобството и да намалите разходите, може да използвате една от следните две възможности:

Поетапно преместване на всеки отдел с назначаването на конкретна дата. Така се решават едновременно няколко задачи. Служителите се настаняват на ново място, организират работно пространство; Приемането и освобождаването на клиенти се извършва в непрекъснат режим; се подготвят и други помещения. Редовно се прилага почистване на мазета и тавани, за да избегнете здравословни проблеми.

Най-добрите дни за преместване са събота и неделя. Ако предварителната работа е извършена, идеалното време ще бъде в петък вечер. Така има повече от достатъчно време за подреждане на мебели и подреждане на офис - до понеделник сутрин може да се заемете с работата!

Най-добри дни за преместване в нов дом.

Озеленяването определено е радост за всяко семейство. Въпреки съвременния начин на живот, който изключва предразсъдъци и суеверие, вярата в националните знаци остават непоклатими. Подкова на входната врата, висящи дръжки нагоре или надолу, може да се видят в много къщи и апартаменти.

За да избере най-добрия ден за преместване в нов апартамент, трябва да се ръководите не само от знаци, но и от рационални аргументи. Има обаче дни, които съчетават тези привидно несъвместими концепции.

Така например, първата половина на есента е най-подходящото време за преместване и почистване.

Традиции на предците, които да помагат на новите заселници

Най-добрите дни за преместване се смятат 3 от седмицата. Те са вторник, събота и неделя. Понеделник, сряда и петък са лоши дни, в четвъртък може спокойно да планирате труден ход, тъй като този ден е по-добър от други за преодоляване на препятствията и решаване на трудни въпроси.

Най-доброто време за преместване е сутрин. Колкото по-рано напускат наемателите, толкова по-богати и по-щастливо ще живеят в новата къща. Друг знак, който обещава просперитет, е дъждът в деня, определен за преместването. Смята се, че небесната влага отмива негативната енергия. Обаче, гръмотевични бури и светкавици се приписват на ролята на предупредителния знак, изпратен от природата. Преместването в това време е изпълнено с кавги и различни проблеми на ново място.

Вярата в по-високите сили, спазването на традициите и древните ритуали, без съмнение, ще помогнат да се направи новият апартамент удобен и да повлияе положително на енергията на вашия дом.

Време е да потърсите Хамал.Бг.