Кои са задължителните елементи за мъжкия гардероб?

Знаете ли кои са основните компоненти на вашия гардероб? Тази публикация е предназначена за всички мъже, които искат гардеробът им да бъде оборудван винаги с перфектното облекло за всякакъв случай.

Основни елементи на мъжкия гардероб са:

 

1. Панталони.

Формални панталони. Необходимо е да имате панталони в цветове като тъмно синьо, черно, сиво, кафяво и бежово. Можете да ги обличате при специални поводи и бизнес събития, като  изглеждате перфектно в тях.

- Небрежни панталони в цвят каки. Те са друг основен елемент в гардероба за мъжа и могат да се носят, като се обличат в съответствие с ежедневния дрес код за офиса. Те също така могат да се сдвояват като ежедневно облекло с бяла риза с дълъг ръкав. Ризата от деним е друго основно мъжко облекло, с което да комбинирате панталоните в цвят каки в спортно елегантен стил. Един мъж може да изглежда много млад, когато съчетае небрежни панталони с класически деним.

- Дънки. Панталонът от деним в тъмносин или светлосин цвят е най-удобната част от мъжкото модно облекло. С деним се комбинират най-вече тениски в няколко основни нюанса като бяло, черно и сиво. Черната всекидневна риза, която най-добре се съчетава с тъмно син деним е друг елемент, който придава страхотен неформален вид на мъжа. Ризата с каре е идеален избор за уикенда и свободното време.

2. Жилетка или сако.

- Жилетка или вълнен (памучен) пуловер без ръкав. Те са отлично решение за всеки ден и се носят върху едноцветна риза, риза с фино райе или риза с копчета върху яката. Мъжът в едноцветно съчетание на риза и пуловер без ръкав изглежда много стилно и изискано, а жилетката с парчета кожа или здрав плат на лактите е отличен избор за офиса.

- Сако. Сакото може да бъде в тъмно синьо, черно, сиво или бежово. То подхожда на официални панталони, каки панталони и дори дънки. Изискването е дънките да не бъдат с парен ефект или други привличащи вниманието детайли. Сакото може да бъде носено върху риза и елече, само риза или пуловер с яка около шията.

2. Аксесоари.

Чифт качествени, интелигентни очила са задължителни за зашеметяващата мъжка визия.  След това се снабдете с кожен колан, съвпадащ с качествен чифт обувки. Също така, първокласният официален часовник е нещо, което работи отлично за перфектния външен вид на мъжете. Освен това, е добре да се снабдите с първокласен куфар, кожена чанта за документи, чанта за лаптоп или друг вид чанта, от каквато се нуждаете поради естеството на вашата работа. Кожен портфейл и кожен калъф за визитки са нещо, което не се нуждае от споменаване. Чифт спортни обувки или маратонки са задължителни за свободното време и подхождат най-добре на деним и тишърт.

Източник: https://e-obuvki.com/