Интериорни врати

Изборът на вътрешни интериорни врати е важна задача и важен елемент при обзавеждането на ново жилище или при подновяването му. Цената на качествената и красива врата с времето се забравя, но насладата от външния й вид и приятното ползване остават с години напред.

 

Ако обичате природата, тогава за вас най- доброто решение еинтериорни вратиот масивно дърво. Без значение дали ще е в суровия си вид, лакирано или преработено, безспорно ще внася много топлина и уют в дома ви.

Необработеното чамово дърво с времето потъмнява, но външният му вид става още по- приятен. Безцветният лак запечатва  и подчертава жилките на дървото, а полипрозрачният придава красив матов гланц.  Вътрешните интериорни врати от масивно дърво стоят много добре на стени без мазилка. Те могат да бъдат украсени с профилни елементи и са подходящи за старинно обзавеждане.

Най- много топлина в един дом внася смърча. Тези врати придават много свежест и чистота в един дом и показват индивидуалния стил на домакините.  Необработената дървесина от смърч има светло жълт до бял цвят, който с времето потъмнява и придобива уникален копринен блясък, стига да е добре полирано.
Вратите от бук с безцветно лаково покритие за подходящи за всеки стил. Те се съчетават много добре с пъстроцветно обзавеждане.

Ако искате домът ви да има класически вид, можете да изберете фурнировани врати. Те се предлагат от всякакви дървесни видове и допринасят за индивидуалния вид на всяко едно помещение.

Много елегантно стоят вратите, боядисани с бяла блажна боя и снабдени със златисти брави. Дървото на тези врати е надеждно защитена и лесно се поддържа. А релефа, който изпъква на бялата повърхност, ги прави още по- елегантни. За всекидневна и кухня са много подходящи комбинациите от витражи, матово стъкло, стъклописи и др.

За максимална устойчивост на одраскване и захабяване на повърхността можете да изберете вътешни интериорни врати с ламинат, които са много лесни за почистване и са подходящи за бани, санитарни помещения и детски стаи.