Идеи за прехвърляне на любимите ви дрехи от летния гардероб в зимния

Има начин да запазите за зиния си гардероб любимите си летни дрешки, с които изглеждате зашеметяващо и не искате да се разделяте с тях, защото още не сте им се наситили. Съществуват безброй идеи, както и няколко в настоящата публикация, за това, как тези дрешки, могат да се носят и през зимата. По-долу ще намерите 6 творчески идеи, които ще ви вдъхновят да изразите своя секси стил самостоятелно.

1. Флорална лятна рокля. Късата лятна рокля е основна за част от жените. За да се включи роклята към зимната ви колекция, включете елементи като лека жилетка или сако, вълнен шал, гети или дълги до коленете дамски ботушии подходящи чорапогащи. Това е шик тоалет за жени, които обичат комфорта, повече от всичко. Включете аксесоари като обеци с висулки и мини чанта през рамо за допълване на тоалета.

2. Гащеризон. Независимо дали имате гащеризон или сукман, можете да го превърнете в част от зимния си гардероб, като го съчетаете с топ с дълги ръкави под него. Отделно от това, можете да добавите и блейзър за външен вид, който мигновено ви дава допълнителни точки стил. От друга страна, ако сте облечени с женствено изглеждащ гащеризон, опитайте с кожено яке като направите приятен микс.

3. Мини пола. Типичният символ на женственост е мини полата. Да бъдете облечена в къса пола през цялата година е възможно. Има няколко различни комбинации, които можете да опитате. За горната част, можете да изберете спортен пуловер, с дълги ръкави отгоре, кожено яке, и/или „бойфренд” палто. Създайте си комфорт с шал или шапка. Що се отнася до дъното, вие имате възможност да носите чорапи над коляното,  гети, дълги до коленете ботуши или ботуши до прасеца.

4. Къси шорти от деним. Подобно на обличането с костюм, заедно с късата пола, късите панталони през зимата може да се направят истинска революция. Този последен ключ и комфортен елемент, работи добре, когато заедно с палто, жилетка или яке. И вместо да се добави същите чорапогащи, защо не обуете чифт шарени чорапи?

5. Раираната рокля. Дали това е рокля, дали това е пола, никой няма да знае, с изключение на вас, разбира се. Носете лятна рокля, като моментално я превърнете в зимна пола, като облечете жилетка или суитчър отгоре. С правилните аксесоари - колие, шал и обувки, ще имате по-топъл, уютен и интелигентен инвентар готов за нула време.

6. Макси пола. Можете да създадете приказен и романтичен аутфит с макси пола или рокля, като я комбинирате с късо яке от натурална кожа.

Вече чувствате ли се готови да зазимите летния си гардероб?Добавете свое собствено творческо присъствие и персонализирайте някои от вашите летни предмети в стилни зимни тоалети.

Източик: e-obuvki.com