4 стаи в дома, които може да боядисате спокойно в зелено

Вариантите да освежите домашния интериор са много, а един тях е зеленият нюанс. Той е позитивен, смел и обнадеждаващ. Той може да бъде добавен във всяка една стая, внасяйки много настроение, хармония и стил.

Зеленият цвят напомня за природа, спокойствие, градина, а сега вместо грижа по почистване на градини може да добавите свежестта на трева и във вашите интериори.

 

Спокойно може да вмъкнете зелено – било то в мебели, стени или декори.

Запомнете едно много и най-важното при избора на цвят - това е самата стая, която искате да се направи по начин, който на вас се харесва:

СПАЛНЯ - предвид факта, че живеем в един свят на увеличените динамика и стрес, употребата на цвят в интериора ще ни помогне по-малко, за да се намали нивото на негативност, през целия ден. Спалнята е място на нашия личен живот. Психолозите са доказали, че дори и по време на съня, ние все още се поддаваме на последиците от фактори, които ни заобикалят и цвета в този случай не е изключение. Зеленият цвят в интериора на спалнята ще даде усещане за мир и сигурност. Като по този начин спалнята, може да усетите промяна, не само на духовно ниво, но също така и при физиологично. Ако страдате от високо кръвно налягане, безсъние и повишена тревожност, интериорът може да е изпълнен в естествени цветове, за да подобри състоянието Ви.

ХОЛ - когато е уместно, всяка комбинация, дори и най-неочакваното може да се случи. Всичко зависи от идеите, темите и стила на цялостната атмосфера. Има и още, на което трябва да се обърне внимание в пропорции. С цвят, ние може да регулираме възприятие на пространството. Вашата всекидневна може да е малка? Можете визуално да я увеличите, с помощта на интериора на сиво-зелен цвят. Тавани ще изглежда по-висок, когато зелен интериор е конфигуриран под формата на вертикални ивици в стената. За декора тук също е голям обхвата на действие. Килими, възглавници, фото рамки, фигурки, стари мебели. Дайте воля на въображението си и тогава ще сте в състояние да създадете атмосфера на сърдечност и топлота. Ако се нуждаете от почистване на мазета и тавани, повече може да видите тук.

ДЕТСКА СТАЯ - цветът на живот за това място отново е зелено. Благодарение на своята гъвкавост, той е подходящ за момичета и момчета. Така че не се притеснявайте, че може да има отрицателно въздействие върху съзнанието на детето, а точно обратното. Боядисайте стените, използвате тапети. Децата са активни поради възрастта си. Използването на интериорни тапети в зелено, може дори да работят над хиперактивното дете.

КУХНЯ - какво удоволствие да прекарвате времето си с чаша кафе в добра компания. Кухнята отдавна е в състезанието за посрещане на гости. Зелената сянка ще запълни кухнята със специално усещане за комфорт. Нещо повече - в кухнята, направени в тази цветова схема, положително въздействие не само действа върху нервите, но също има лечебен ефект. Психолозите доказват, че този цвят действа на усещането за глад. Ето защо, за да открие най-зелена плочка или плот за вас няма да е трудно. Наред с това зеленото добавя приятна атмосфера за общуване. Ако решите да добавите малко положително настроение в живота си, започнете със „зеления“ асистент в творчески идеи за вас! Научете и за фирма за извозване на електроуреди.