Кухненски мебели в еко-стил

За да направите вашата кухня не само екологична, но и да изглежда близо до природата, използвайте естествени материали за кухненски мебели и декоративни елементи: дърво, стъкло, камък, глина, естествени тъкани. И, разбира се, естествени цветове: нюанси на кафяво и зелено, бледо синьо, пастелни цветове.

Прочети още: Кухненски мебели в еко-стил

Съвети как да използвате сода избелване

Дори най-добрите домакини са изправени пред проблема с петна по повърхности и дрехите. Всеки има свои трикове и методи за справяне с тях. И въпреки, че супермаркетите са пълни с различни почистващи продукти, много хора предпочитат.

Прочети още: Съвети как да използвате сода избелване

Как да изберем спалното бельо – съвети от дизайнерите

Спалното бельо е много важен елемент от декора на всяка спалня и към неговия избор трябва да се подходи внимателно и прецизно. На пазара наистина се предлагат доста интересни предложения, кои от кои по-цветни и по-красиви, а това може доста да затрудни вашата селекция. Затова помолихме интериорните дизайнери да помогнат с няколко съвета. И ето какво споделиха те:

Прочети още: Как да изберем спалното бельо – съвети от дизайнерите

Направете си абажур

Ако се възхищавате на мозаечните лампи, състоящи се от многоцветни парчета стъкло, които изпълват стаята с необичайно трептене, със сигурност ще оцените тази идея на „Чистота.com“.

Прочети още: Направете си абажур

Още няколко думи за цвета

Кухнята е мястото, където цялото семейство се събира на трапезата. И за да може вашето домакинство да се чувства комфортно и в хармония да царува на масата, трябва отговорно да подходите към избора на цветовата схема на кухненските мебели.

Прочети още: Още няколко думи за цвета

Спалното бельо и неговата роля в нашия живот

Не е тайна за никого, че спалното бельо играе огромна роля в нашето ежедневие. За да се радвате на здрав и спокоен сън и да си отпочинете добре, от изключително значение е не само външният вид, но и качеството на материала, от който е изработено. Съществуват много добри опции, но все пак всеки сам трябва да избере за себе си коя от всички материи му се струва най-подходяща и се чувства най-добре, обгърнат от нея.

Прочети още: Спалното бельо и неговата роля в нашия живот

Методи за избор на кухненски пособия и аксесоари

Наред с материали, популярни от много години за създаване на кухненски прибори, от значение са и много популярните сред съвременните домакини, материали и покрития. Именно за тях ще поговорим в настоящата статия.Извозване стари мебели сметовоз цени София.

Прочети още: Методи за избор на кухненски пособия и аксесоари