Вие може да бъдете знаменитост!

За това лято заложете на къси панталони с раздрънчен ефет и свободен тишърт. Фишът на „сникърсите” и спортната раница, с участието на главните действащи лица това лято могат да гарантират вашия небрежен изглед. Носенето им от сутрин до вечер може да оформи вашия стрийт шик стил. Сникърсите и раницата са със страхотна спортна линия и техния супер материал вид дава свободата да ги комбинирате, както ви харесва. Не е необходимо да бъдете скетмомиче или моден блогър, за да обичате този горещ, летен тренд.

Когато използвате подобен инвентар, за да подсилите момичешкия аутфит, може да носите бели летни рокли, извънгабаритни ризи и skirtdress. Задължително съчетавайте бойфренд дънките и спортните дрехи с елегантни, женствени елементи.Например, тесни сини или черни, раздрънчени дънки с маншет, може да се комбинират с ефирна риза с райе. Ризи, туники и рокли с леко удължен силует са изключително модерни, защото ви правят да изглеждате по-висок. Това не бива да се бърка с широки дрехи и дрехи с един номер по-големи от вашия размер. Бяло вталено яке или сако може да ви придаде допълнителни точки елегантност.

Не се страхувайте да носят любимите си бижута! Те правят невероятен микса от стилове и унисекс акценти. Мореплавателните акценти са най-горещия трент това лято. Те се затвърдиха в трите цвята - бяло, синьо и червено, но понякога се заменят от близки на тези цветове.Непременно включете нещо златисто към тоалета, за да стане моряшкия тренд по-убедителен. Към моряшкия аутфит влиза символи като корабче, котва, слънце и пр. Биха ви подхождали златна гривна, която да има бижу в син цвят и чанта в същите тонове със златни детайли. Може да комбинирате тези дрехи с маратонки, кецове, еспадрили, чехли за плаж и пр., в зависимост от настроението ви и това, къде искате да отидете. Използвайте въображението си и добавете слънчеви очила с плътна бяла рамка, а шала може да използвате като го преметнете над горната част на главата, съвсем като холивудска звезда!

Начините, че можете да носите са безброй, защото освен небрежни, може да бъде секси с този случаен стил на звездите!

Източник: https://stylezone.bg