Синтетичните материи и модата

Често купуваме дрехи, без да поглеждаме от какви материи са направени. Това е важно за хората, които имат алергии и не само за тях. Днес ще изясним някои от най-използванитесинтетични материи за изработка на дрехи.

Полиестерът е широко разпространен. Това е вид синтетична материя, която се пере на ниски градуси в пералнята, глади се добре, съхне бързо и се мачка малко. Подобен е на вълната и памука. Доста дрехи по магазините са направени изцяло от него или като смесица с друг плат например.

Прочети още: Синтетичните материи и модата

Вие може да бъдете знаменитост!

За това лято заложете на къси панталони с раздрънчен ефет и свободен тишърт. Фишът на „сникърсите” и спортната раница, с участието на главните действащи лица това лято могат да гарантират вашия небрежен изглед. Носенето им от сутрин до вечер може да оформи вашия стрийт шик стил. Сникърсите и раницата са със страхотна спортна линия и техния супер материал вид дава свободата да ги комбинирате, както ви харесва. Не е необходимо да бъдете скетмомиче или моден блогър, за да обичате този горещ, летен тренд.

Прочети още: Вие може да бъдете знаменитост!

10 модни тенденции в облеклото: Есен 2017

 

Оповестяването на нови сезонни тенденции е момент, който не чакат не само представители на модната индустрия. Изглеждат стилни и модерни днес и искат жители на мегаполисите и момичета, които избират измерения живот на провинциалните градове. Но дали е възможно да се справим с модата, която винаги е предначертана? Да, ако вземете предвид принципите за сезонна смяна на гардероба.

Прочети още: 10 модни тенденции в облеклото: Есен 2017

Въздигане на българска самостойна църква под име българска екзархия и последдни църковно-национални борби.

С решение на патриарха гърците правят събор с цел да отлъчат българските владици от църквата, но тогава великия везир съобщава, че той не е искал да разделя българи и гърци, но щом гърците сами искат това, то тогава Високата порта ще пристъпи към изпълнение на фермана. В следствие на тези събития на 16 февруари бил избран единодушно Антим Видински за български екзарх.

Прочети още: Въздигане на българска самостойна църква под име българска екзархия и последдни...

Модните закони

Относно правилния избор на дрехи може да се изпише много. Ето защо ви препоръчваме да четете тази статия и много други като нея за да се запознаете по-отблизо с модните тенденции и закони.

Прочети още: Модните закони

Последдни църковно-национални борби

След издаването на султанския ферман е трябвало този ферман да се приложи на практика. За тази цел българските водачи избират временен смесен съвет, който да уреди управлението на екзархията.

Прочети още: Последдни църковно-национални борби

Flashnews.bg – смс новини от страната и чужбина

Искате да сте постоянно на гребена на новинарската емисия. Искате информация в реално време, 24 часа в денонощието.

Сега това е напълно възможно с www.Flashnews.bg - новини, анализи, коментари.

Прочети още: Flashnews.bg – смс новини от страната и чужбина