Зимни шапки като работно облекло

Знаете ли че, повечето топлина „бяга” от тялото през главата. Тоест ако използвате правилните зимни шапки за работа , ще бъдете много по-предпазени от здравословни проблеми, които може да дойда следствие на незащитено тяло навън в студа. Има разлика обаче между обикновените зимни шапки и тези, които се ползват за работа.

Прочети още: Зимни шапки като работно облекло

Летни хитове за малки дневни

Лятото ще дойде и това означава, че е време за актуализация. Вдъхнете свежестта на интериора с юнската акция „Отстъпки максимално“.

Прочети още: Летни хитове за малки дневни

Вие може да бъдете знаменитост!

За това лято заложете на къси панталони с раздрънчен ефет и свободен тишърт. Фишът на „сникърсите” и спортната раница, с участието на главните действащи лица това лято могат да гарантират вашия небрежен изглед. Носенето им от сутрин до вечер може да оформи вашия стрийт шик стил. Сникърсите и раницата са със страхотна спортна линия и техния супер материал вид дава свободата да ги комбинирате, както ви харесва. Не е необходимо да бъдете скетмомиче или моден блогър, за да обичате този горещ, летен тренд.

Прочети още: Вие може да бъдете знаменитост!

Как да изглеждате по-млади с грим

С течение на времето е важно внимателно да изберете грим, така че лицето да остане с млад и свеж. Понякога най-малката промяна в грима може значително да промени целия ви вид. След тези промени може да изглеждате по-млади и по-красиви.

Прочети още: Как да изглеждате по-млади с грим

Въздигане на българска самостойна църква под име българска екзархия и последдни църковно-национални борби.

С решение на патриарха гърците правят събор с цел да отлъчат българските владици от църквата, но тогава великия везир съобщава, че той не е искал да разделя българи и гърци, но щом гърците сами искат това, то тогава Високата порта ще пристъпи към изпълнение на фермана. В следствие на тези събития на 16 февруари бил избран единодушно Антим Видински за български екзарх.

Прочети още: Въздигане на българска самостойна църква под име българска екзархия и последдни...

Синтетичните материи и модата

Често купуваме дрехи, без да поглеждаме от какви материи са направени. Това е важно за хората, които имат алергии и не само за тях. Днес ще изясним някои от най-използванитесинтетични материи за изработка на дрехи.

Полиестерът е широко разпространен. Това е вид синтетична материя, която се пере на ниски градуси в пералнята, глади се добре, съхне бързо и се мачка малко. Подобен е на вълната и памука. Доста дрехи по магазините са направени изцяло от него или като смесица с друг плат например.

Прочети още: Синтетичните материи и модата

Последдни църковно-национални борби

След издаването на султанския ферман е трябвало този ферман да се приложи на практика. За тази цел българските водачи избират временен смесен съвет, който да уреди управлението на екзархията.

Прочети още: Последдни църковно-национални борби