По време на работа на превозното средство

По време на работа на превозното средство при производството на своята планирана поддръжка, преди собственикът получава избор за покупка части и консумативи.

В момента на  пазар на автомобилни резервни части и аксесоари е широка гама от продукти от различни производители.

Опитвайки се да се вземе сегмент на пазара, някои производители предлагат продукт на най-благоприятни за цената на купувача, с надеждата, че собствениците на автомобили, за да спаси тези средства ще предпочитат техния продукт, без да мисля за това как да се постигне ниската си цена на дребно и как тя може да повлияе на нататъшното функциониране на превозното средство.


Един от тях е спирачната система на автомобила най-важните елементи.

Тя беше тази, който контролира скоростта, спиране и задържане на машината в състояние на покой, осигуряване на безопасността и надеждността на движение на водача и пътниците в превозното средство. производителност Спирачна система зависи от качеството и надеждността на всеки от тези елементи.

Оригинални накладки и дискове спирачни са проектирани специално от производителя, за да се постигне оптимална оперативна съвместимост и максимална ефективност на спирачния механизъм.

При покупка на накладките и дискове не икономисвайте от цената. Изборът високо качество и оригинален екземпляр, можете да получите високо спирачка изпълнение по всяко пътна настилка, различни видове пътища, стила на управление и повече ресурси, че работи.

кабина филтри

Кабина филтър осигурява замърсяване забавяне проникването отвън чрез вентилационни отвори отоплителни системи. Качество кабина филтър монтиран повлияе на здравето на собственика на колата и неговите пътници.

Филтрите кабина въздушни Honda, разработени от производителя като се вземат предвид всички фактори, влияещи върху климатичната система на превозното средство съдържа електростатичен слой, при което в интериора не попада дори най-малките твърдите частици до 0,5 микрона.

Това ви позволява да се забави в основата на "твърди" замърсители като сажди, намаляване на риска не само от алергични реакции, но на сериозни белодробни заболявания.