Компютърна диагностика на леки автомобили

Когато се нуждаете от компютърна диагностика, трябва да намерите сервиз който ползва най-новия софтуер и в същото време има екип който е много добре обучен. Именно на такива хора ще попаднете ако посетите нашия сервиз за компютърна диагностика на вашия лек автомобил.

Каталог с части за автомобили

Автомобилите имат нужда от навременен ремонт ако не искате да се случи нещо непредвидено на пътя или най-малкото да се увеличи цената на ремонта. Ето защо снабдяването с авточасти е толкова важно за голяма част от собствениците на леки автомобили.

Коректен сервиз на автоклиматици

При най-малкия проблем с автомобилните автоклиматици е силно препоръчително да се посети сервиз. По този начин отпада възможността проблема да се задълбочи и ремонтът да излезе по-скъп. Заповядайте в нашия сериз за автоклиматици който се слави с добра репутация.

Платформа под наем в Пловдив

Търсите откъде да вземете платформа, но не успявате да намерите приятел с подходяща платформа за лек автомобил? Тогава може да се свържете с нас, ние предлагаме платформи под наем на изключително достъпна цена.

Пепелници за коли

Поставянето на пепелник в колата е важно за всеки който пуши цигари. Разгледайте какви продукти предлагаме в нашия дигитален магазин за авточасти.

Прочети още: Пепелници за коли

Подгответе вашия автомобил за зимата

Зимата наближава и вече е време да оборудваме нашия автомобил със всичко от което се нуждае. Най-важните авточасти които трябва да прегледате при настъпване на студените месеци са чистачките, гумите, течност за стъклата, вериги за гумите и т.н.

Аларма за защитена кола

Всички знаят, че автомобилната аларма в България е просто необходимост. Тя е още по-задължителна в случай, че държите колата си на открито. Имаме предложения за такива стоки на много достъпни цени за вас.

Прочети още: Аларма за защитена кола